Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

T67o31m32á41š 95P74í22c62l

27. 4. 2017 21:52

Tvari se to jako pokus o analyzu, ale ve skutecnosti jde o dalsi snahu o nalepkovani a jeho zakecani. Oprostete se od stereotypu, najdete, v cem volici se Zemanem souhlasi a proc mu jsou skrz to leccos ochotni odpustit. Co je pro ne opravdu dulezite a cim je stvou jeho urputni odpurci. Pak se dostanete na spravnou cestu k serioznimu zamysleni.

11 0
možnosti
PA

P41e48t40r 60A97g28u70l96á94r

27. 4. 2017 21:29

Ať už to s Lety bylo jakkoliv, pro mne byl kníže nevolitelný. Zemana napadají kvůli vulgárnosti a tuposti, u knížecí rodiny je to však jiný kalibr. Pan kníže na majetku velice lpí. Není se co divit, v Čechách je to obvyklé. Nicméně k jednání předků, po kterých jej zdědil má jen vyhýbavé odpovědi. Doufám, že bude příště koho volit.

2 0
možnosti
Foto

Pěkné. Ani nevím, zda si voliči MZ zaslouží tak slušnou analýzu.

1 12
možnosti
HB

Analýza je analýza, ta nemá být ani slušná, ani neslušná. Vy máte ale problém s tím, že se nejste schopen oprostit od své nenávisti a nesnášenlivosti, takže vaše případná analýza by byla jen plivnutím, nikoliv analýzou.

8 0
možnosti
Foto

Sestavil jste cosi jako regálovou konstrukci, v níž máte ,,roztříděné kusy". Váš ne- manipulativní(?) postup pak nabízí ,,žebříček" k metám ,,nejyyšším", jež jsou ovšem toliko floskulí a prázdnou frází:-/ V sumě: Vycházíte toliko ze sdělených, nikoli však reálných život. zkušeností, zaobalených do rádobyvědeckého rozboru. Pokud chcete cokoli soudit, začněte např. od tzv. pasiv. rezistence, což nebylo a dodnes není ničím výjimečným v naší historii. Vězte, že to nikdy nemělo nic společného toliko s přispůsobením se a ohýbáním hřbetů!

9 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Autor je prostý pisálek a nenapravitelný optimista.

Mezi jeho zájmy patří četba, hudba a cestování, ale nejvíce si váží kvalitně prožitého času s rodinou a přáteli.

Seznam rubrik