Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte to není možné. Čím blíže je vám vláda, tím méně zhovadilostí si k vám dovolí. Starosta by si těžko troufl zakázat v místní hospodě kouřit. To by mu po právu někdo rozbil ústa. Tohle si může dovolit jen vzdálený parazit. Platí zde přímá úměra. Čím dále je od vás vláda, tím většího zla a nespravedlností se vůči vám dopustí.

4 0
možnosti
SN

:-).....Pane autore, je to jen utahování obojku! KDe se vzal, tu se vzal nějaký LUdvík a bude mě na konci mého života,(už jsem opravdu velmi starý), připravovat o poslední radost. KOuřilo se a kouřit bude ! V mém okolí umřeli dva mladí lidé na rakovinu plic, v životě si nešlukli! KDe se nekouří, neobtěžuji s tím druhé, a v hospodě kam jsem chodil kouřili téměř všichni. Ani nekuřákům to vyhodit hosta, protože, někdo přijde a dám pokutu, že naléval přopilému. JSou to zákony na úrovní Kocourkova a divím se, že pro to hlasuje tolik poslanců s akademickým vzděláním. Neskutečné ! A bude hůř ! R^R^R^

5 0
možnosti
SN

:-).....ODeslalo se to rozepsané, aniž jsem to mohl opravit, ale jak je vidět, pochopili jste význam sděleného. Díky!

1 0
možnosti
Foto

P95e29t58r 88O38m45e34l81k74a

30. 1. 2017 15:44

Nedovedu si představit, jak by zastupitelé města rozhodovali, která restaurace či kavárna má být kuřácká, a která nekuřácká.:-) To by bylo křiku, případně malých domů.... Buď plošně zakázat, nebo to nechat na majitelích. Byla zvolena první možnost.

0 2
možnosti
Foto

Když říkáte "my", máte na mysli majestátní plurál ?

Nebo nějakou konkrétní lobystickou skupinu ?

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Autor je prostý pisálek a nenapravitelný optimista.

Mezi jeho zájmy patří četba, hudba a cestování, ale nejvíce si váží kvalitně prožitého času s rodinou a přáteli.

Seznam rubrik